Actie aanbiedingen

Vrachtwagen (C)

Vrachtwagen (C)

De rijopleiding voor de vrachtwagen bestaat uit twee theorie examens en een praktijkexamen. Wanneer je ook je Code 95 wilt behalen, komt er een 2e en 3e theorie examen bij en bieden wij nog twee praktijkexamens. Daarnaast moet je altijd medisch gekeurd worden door een Arbo arts.


Theorie

De theorie bestaat uit de vakken RVM1, VM2 en VM3. Het vak RVM1 dient altijd eerst behaald te worden, dit vak is ook een vereiste voor het praktijk examen. Wanneer je ervoor kiest om je Code 95 te behalen, dien je daarnaast ook vak VM2 en VM3 te voltooien.

Voor alle vakken bieden wij wekelijks theorielessen in de avonduren. Periodiek starten er nieuwe groepen. Wij bieden je hiermee de mogelijkheid je optimaal voor te bereiden op je theorie examens.

Daarnaast is het mogelijk om de lesstof eigen te maken middels zelfstudie. Het studiemateriaal voor de zelfstudie is te verkrijgen via webshop, voor de theoriecursus wordt het studiemateriaal op de eerste cursusavond aan u meegegeven.

Alle theorie certificaten zijn na het behalen anderhalf jaar geldig. Binnen deze termijn moet je dus ook je praktijkexamen afleggen.


Praktijk

Wij bieden praktijklessen in een DAF CF 450. Deze is voorzien van een automaat. Op verzoek bieden wij daarnaast de mogelijkheid om te lessen in een schakel vrachtwagen.

Tijdens de praktijklessen leren we je alle vaardigheden welke je nodig hebt om met een vrachtwagen deel te kunnen nemen aan het verkeer op de openbare weg. De praktijklessen evenals de examens vinden in- en rond Heerenveen plaats. Het praktijkexamen start vanuit onze eigen CBR-locatie in Wolvega.

Voor het behalen van je Code 95 in combinatie met je C vrachtwagen rijbewijs, bieden wij twee cursussen. Tijdens één dagcursus volg je een theorie- en praktijkles over het laden en lossen van een vrachtwagen. Aan het einde van deze dag verricht je het praktijkexamen.
De andere cursus bestaat uit een praktijkles en -examen bijzondere verrichtingen welke in één dagdeel wordt aangeboden.


Tarieven

Neem contact met ons op over de verschillende mogelijkheden. Wij bieden graag een passende offerte.

Verkeersschool Koopstra
Zeeweegbree 16
8472 BD Wolvega
(0561) 614893
Wil je theorielessen? 

Geef je vandaag op: (0561) 614893
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram