Actie aanbiedingen

Theorielessen

Theorielessen

Verkeersschool Koopstra onderscheidt zich door niet alleen praktijklessen te bieden, maar ook begeleiding bij de theorie. Hierin wordt onderscheidt gemaakt in verschillende categorieën.

Trekker theorie

Voor de trekker theorie werken wij met doorlopende lessen waarbij je op ieder moment kunt instappen. Deze lessen worden in de avonduren geboden van 19.30u – 21.30u. Je ontvangt begeleiding bij de theorie over verkeer en de techniek van de trekker. Alle elementen uit het theorieboek worden hierbij behandeld. Ook examentrainingen en proefexamens maken deel uit van deze cursus. Zelfstudie is daarnaast vereist.
Het theorieboek is te verkrijgen op de rijschool.

Vrachtwagen theorie

Voor de vrachtwagen starten wij met enige regelmaat cursussen voor de verschillende theorievakken welke nodig zijn voor het behalen van het rijbewijs. Dit betreft Administratie, Verkeer en Techniek. Deze cursus wordt in de avonduren geboden van 19.30u – 21.30u. Het studiemateriaal wordt overhandigt bij het eerste cursusmoment.Ook is het mogelijk om de theorie eigen te maken middels een online zelfstudie. Het studiemateriaal is te verkrijgen via de webshop of in overleg op de rijschool.

Theorie examen

Het theorie examen wordt afgenomen op een vestiging van het CBR in Groningen, Leeuwarden of Assen.

Verkeersschool Koopstra
Zeeweegbree 16
8472 BD Wolvega
(0561) 614893
Wil je theorielessen? 

Geef je vandaag op: (0561) 614893
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram