Actie aanbiedingen

Auto (B)

Auto (B)

Je kunt het autorijbewijs halen vanaf de dag dat je 17 jaar bent geworden. Voor het halen van een autorijbewijs moet je een theorie- en praktijkexamen afleggen. Daarnaast is een gezondheidsverklaring nodig.

Theorie

Het studiemateriaal is te verkrijgen via webshop
Vanaf de leeftijd van 16 jaar mag je het theorie examen afleggen. Het certificaat is nadien anderhalf jaar geldig. Binnen deze termijn moet je dus ook je praktijkexamen afleggen.

Je kunt jezelf inschrijven voor het theorie examen via het CBR. Wanneer je hier zelf niet uit komt, kunnen wij hier ondersteuning bij bieden.


Prakijk
Je mag starten met praktijklessen wanneer je 16,5 jaar bent. Wij bieden praktijklessen in moderne Volkwagens. Eventueel kan er bij ons in een automaat gelest worden.  Spoedopleidingen kunnen bij ons niet afgenomen worden. Onze lessen vinden meest plaats in en rond Heerenveen. Hier wordt eveneens het praktijkexamen verreden.  Wij bieden lessen van 60 minuten per keer. Het tarief hiervan is € 55,- per les, dit is inclusief de BTW.

Op eigen verzoek kan er in overleg met de instructeur een tussentijdse toets afgenomen worden.

Voordat wij het praktijkexamen voor je kunnen aanvragen, is er een gezondheidsverklaring nodig. Deze moet je zelf aanvragen via het CBR. Om deze aan te kunnen vragen heb je een DigiD nodig. Deze verklaring is één jaar geldig. Overleg daarom met je instructeur wanneer je deze het beste aan kunt vragen.


Ook moet je via het CBR de rijschool machtigen om ons daarmee toestemming te geven een examen voor je aan te vragen.

Verkeersschool Koopstra
Zeeweegbree 16
8472 BD Wolvega
(0561) 614893
Wil je theorielessen? 

Geef je vandaag op: (0561) 614893
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram